Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Η Aleo Solar AG Αυξάνει την Παραγωγική της Ικανότητα στα 390 μεγαβάτ

Η aleo solar AG πρόκειται να αυξήσει την ετήσια παραγωγική της ικανότητα και στα τρία εργοστάσιά της από τα 250 μεγαβάτ (MW) στα 390 MW μέχρι το τέλος του επόμενου έτους. Στο πλαίσιο της επέκτασης θα επενδυθούν περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα δημιουργηθούν περίπου 100 νέες θέσεις εργασίας.

«Με την επέκτασή της σε δύο περιοχές συνεχίζουμε την αειφόρο αναπτυξιακή μας πορεία», δήλωσε ο York zu Putlitz, Πρόεδρος της aleo solar AG. «Ετησίως, η aleo solar θα έχει τη δυνατότητα να παράγει δύο εκατομμύρια ηλιακές μονάδες.»

Στο κύριο εργοστάσιο του Prenzlau, η παραγωγική ικανότητα θα αυξηθεί από τα 180 MW στα 280 MW στο τέλος του επόμενου έτους, χάρη στην αναβάθμιση της γραμμής παραγωγής.Με το «aleo I» η εταιρεία ανέλαβε, το 2002, την κατασκευή ηλιακών μονάδων. Οι αυξήσεις της παραγωγικής ικανότητας είναι αποτέλεσμα της αποδοτικότερης παραγωγής, αλλά και της χρήσης των ηλιακών κυψελών υψηλής απόδοσης. Η κατασκευαστική ικανότητα της Joint Ventures avim solar production Co. Ltd. στο Gaomi της Κίνας, θα αυξηθεί από τα 50 MW στα 90 MW. Το ισπανικό εργοστάσιο στην Santa Maria de Palautordera θα διατηρήσει την ικανότητά του στα 20 MW.

Πηγή energia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου