Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Τριπλή Πιστοποίηση της Green Power Hellas



Η Green Power Hellas –η ελληνική θυγατρική της Enel Green Power, εταιρείας του Ομίλου Enel - πιστοποιήθηκε σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 και OHSAS 18001:2007 για το «Σχεδιασμό, Ανάπτυξη, Κατασκευή, Λειτουργία και Συντήρηση έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας».
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την επίτευξη αυτής της τριπλής πιστοποίησης τόσο για τα γραφεία μας στην Αθήνα όσο και για τα υπό λειτουργία έργα μας σε όλη την ελληνική επικράτεια», σχολίασε ο Γιώργος Στάσσης, Διευθύνων Σύμβουλος της Enel Green Power Hellas. «Η τριπλή αυτή πιστοποίηση επιβραβεύει τη διαρκή και σκληρή δουλειά μας στους συγκεκριμένους τομείς και ενθαρρύνει την επιπλέον βελτίωση όλου του φάσματος των εργασιών μας».
Εν προκειμένω, η πιστοποίηση αφορά στα παρακάτω:
ISO 9001
ISO 9001: συμβάλλει στη βελτίωση της διοικητικής δομής της εταιρείας κι εφαρμόζει μια συνολική ποιοτική προσέγγιση σε κάθε βήμα των εσωτερικών διαδικασιών.
ISO 14001
ISO 14001: πιστοποίηση σχετική με την αναγνώριση της δέσμευσης της Enel Green Power Hellas αναφορικά με τη μείωση του περιβαλλοντικού αντικτύπου των δραστηριοτήτων της.
OHSAS 18001
Η Enel Green Power Hellas πιστοποίηθηκε με OHSAS 18001, το οποίο επικεντρώνεται στη διαχείριση της υγεινής και ασφάλειας στο εργασιακό περιβάλλον, που αποτελεί το θεμέλιο λίθο της εταιρικής φιλοσοφίας του Ομίλου Enel.
Ο πλήρης έλεγχος της εταιρείας πραγματοποιήθηκε από την Bureau Veritas.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου