Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Αναβλήθηκε για το Τέλος Μαρτίου η Τελική Επενδυτική Απόφαση για το Shtokman



Το Διοικητικό Συμβούλιο της Shtokman Development AG ( SDAG), κατά την τακτική συνεδρίασή του στις 29 Δεκεμβρίου 2011, στην Μόσχα, αξιολόγησε τις δραστηριότητες της Εταιρείας για το 2011, και όρισε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, έχει εκτελεστεί εκτενές έργο για το στάδιο προετοιμασίας του προγράμματος. Μετά το πέρας της συζήτησης για την παρούσα κατάσταση, οι μέτοχοι αποφάσισαν να αναβάλουν την Τελική Επενδυτική Απόφαση ( Final Investment Decision), έως το τέλος του Μαρτίου 2012.

Αυτό το χρονοδιάγραμμα για την Τελική Επενδυτική Απόφαση είναι απαραίτητο, λαμβάνοντας υπόψη την σημασία και το μέγεθος του προγράμματος Shtokman. Ειδικότερα, αποτιμώντας την πρόοδο που έχει εκτελεστεί, συμφώνησαν ότι χρειάζεται ορισμένος επιπλέον χρόνος για να επιτύχουν τις αναγκαίες συνθήκες ώστε να λάβουν την Τελική Επενδυτική Απόφαση

Μετά το πέρας της συζήτησης για την παρούσα κατάσταση, οι μέτοχοι αποφάσισαν να αναβάλουν την Τελική Επενδυτική Απόφαση, έως το τέλος του Μαρτίου 2012. Αυτό το χρονοδιάγραμμα για την Τελική Επενδυτική Απόφαση είναι απαραίτητο, λαμβάνοντας υπόψη την σημασία και το μέγεθος του προγράμματος Shtokman.

«Το Shtokman είναι ένα στρατηγικό πρόγραμμα για όλους τους εταίρους, - τόνισε ο Alexei Miller, Πρόεδρος της Shtokman Development AG, και Επικεφαλής της Διοικητικής Επιτροπής της Gazprom. – Σε αυτό το πλαίσιο, η Τελική Επενδυτική Απόφαση πρέπει να είναι καλά ισορροπημένη, έχοντας λάβει υπόψη το μέγεθος και την περιπλοκότητα του προγράμματος. Οι μέτοχοι και η εταιρεία, SDAG, είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την στενή συνεργασία τους»
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου