Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Παράταση Delek στην Ισχύ της Προσφοράς για την «Ενδιάμεση Λύση»

Η ισραηλινή εταιρεία Delek Group ανακοίνωσε ότι έχει αποδεχθεί το αίτημα της ΔΕΦΑ για παράταση της περιόδου ισχύος μέχρι τις 30 Νοεμβρίου της προσφοράς που υπέβαλε στην Κυπριακή Δημόσια Εταιρεία Φυσικού Αερίου (ΔΕΦΑ) για την ενδιάμεση λύση προμήθειας φυσικού αερίου στην Κύπρο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Delek στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος, μετά την πρόταση που υποβλήθηκε για την προμήθεια φυσικού αερίου μέσω αγωγού από το κοίτασμα «Λεβιάθαν» σε πλαίσιο το οποίο καθόρισε η κυβέρνηση της Κύπρου μέσω της κυβερνητικής εταιρείας ΔΕΦΑ, οι θυγατρικές εταιρείες του συγκροτήματος ανακοίνωσαν ότι αποδέχονται το αίτημα της ΔΕΦΑ για παράταση της πρότασης για την προμήθεια φυσικού αερίου από τις 15 Αυγούστου, 2014 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2014.
Σημειώνει ότι μετά που η πρόταση θα θεωρηθεί κατάλληλη και θα αρχίσει η εμπορική εξεταστική διαδικασία, θα πραγματοποιηθούν στο εγγύς μέλλον διαπραγματεύσεις μεταξύ της ΔΕΦΑ και των προσφοροδότων.
Η ΔΕΦΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητήσει και από τις άλλες εταιρείες που υπέβαλαν προσφορές στο διαγωνισμό για την προμήθεια 0,7 έως 0.95 δισ. κυβικών μέτρων φυσικού αερίου για τα έτη 2017-25 όπως παρατείνουν τη διάρκεια των προτάσεών τους.
Πηγή ΚΥΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου