Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΕΛΕΤΑΕΝ: Παραιτήθηκε ο Γ. Τσιπουρίδης

Tην παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΕΤΑΕΝ, Ελληνικής Επιστημονικής Ενωσης Αιολικής Ενέργειας, ανακοίνωσε χθες ο κ. Γιάννης Τσιπουρίδης, ο οποίος, ως γνωστόν, είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «ΔΕΗ Ανανεώσιμες».

Στην ανακοίνωση της παραίτησης ο κ. Τσιπουρίδης δεν αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή, ωστόσο πολλοί θεωρούσαν ότι οι δύο θέσεις ήταν ασύμβατες μεταξύ τους.

Ο κ. Τσιπουρίδης εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

"Το Φθινόπωρο του 1999, παράλληλα με το ξεκίνημα του περιοδικού ΑΝΕΜΟλόγια, ξεκίνησα την προσπάθεια δημιουργίας ενός ηλεκτρονικού δικτύου ενημέρωσης για θέματα που αφορούν το περιβάλλον, την κλιματική αλλαγή και τις ΑΠΕ.

Σήμερα, με αφορμή την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου του ΔΣ της ΕΛΕΤΑΕΝ, που μου έδινε την «νομιμοποίηση» να σας ενοχλώ με ηλεκτρονικά μηνύματα, σας ενημερώνω ότι σταματάω αυτή τη δραστηριότητα.

Αποχαιρετώντας σας, θέλω να σας ευχαριστήσω που επί μια δεκαετία ανεχθήκατε την (πολλές φορές ενοχλητική λόγου του αριθμού των μηνυμάτων), εισβολή μου στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σας και από εκεί στη σκέψη σας και ελπίζω να βρίσκεται τον ισολογισμό όχλησης από τον αριθμό των μηνυμάτων και ωφέλειας από το περιεχόμενο τους έστω και οριακά, θετικό.

Σας εύχομαι καλή δύναμη σε ότι κάνετε και μην ξεχνάτε ότι στόχος μας (πρέπει να) είναι η δημιουργία μιας οικονομίας (κοινωνίας) μηδενικού άνθρακα, αρκεί με τον όρο άνθρακα να μην εννοούμε μόνο το (μαύρο) κάρβουνο, αλλά και ότι άλλο σημειολογικά σε ατομικό, οικογενειακό, εργασιακό, αυτοδιοικητικό, εθνικό και πλανητικό επίπεδο ταυτίζεται εννοιολογικά με αυτό, όπως (ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά) (μαύρη) φτώχια, (μαύρη) διαφθορά, (μαύρη) διακυβέρνηση, (μαύρη) εκμετάλλευση, (μαύρη) αδιαφάνεια, (μαύρη) ανάπτυξη, (μαύρη) εργασία, (μαύρη) συμπεριφορά, (μαύρη) ανισότητα, (μαύρη) σκλαβιά κ.ο.κ.

Καλή τύχη και δύναμη σε όλους μας

Τσιπουρίδης Γιάννης"


Πηγή energia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου