Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Παρουσίαση Επενδυτικού Προγράμματος της Voltalia στην Ελλάδα

Ο γαλλικός όμιλος Voltalia , μέσω της Εταιρείας The. Ge. Ro που αποτελεί το Ελληνικό του σκέλος, παρουσίασε τον αναπτυξιακό του σχεδιασμό και των δραστηριοτήτων του σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ παράλληλα, παρουσίασε το επενδυτικό του πρόγραμμα και τους στόχους που έχει θέσει για τη χώρα μας.

Η Voltalia, δηλώνει ότι με τον τρόπο αυτό συνεχίζει να στηρίζει την Ελληνική οικονομία, θέτοντας σε δυναμική εφαρμογή την υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, που περιλαμβάνει την ανάπτυξη σημαντικών έργων και υποδομών στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Το πρόγραμμα έχει ήδη ξεκινήσει να υλοποιείται και αναμένεται να στηρίξει σημαντικά την προτεραιότητα που έχει θέσει η χώρα μας για «πράσινη» ανάπτυξη, μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση του συγκριτικού της πλεονεκτήματος που είναι ο φυσικός της πλούτος.

Στο συνέδριο παρευρέθηκαν και μίλησαν για τις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας μέσα από «πράσινες» επενδύσεις, στενοί συνεργάτες της Τ he. Ge. Ro, όπως η Αγροτική Τράπεζα μέσα από μία παρουσίαση των οικονομικών και τραπεζικών δεδομένων στη χώρα μας, η κατασκευάστρια εταιρεία Positive Energy που υλοποίησε τα πρώτα φωτοβολταϊκά έργα της The. Ge. Ro στην Ελλάδα και γνωστοί Νομικοί και Οικονομολόγοι που ανέλυσαν τις προοπτικές που διανοίγονται μέσα από την εφαρμογή του νέου Νόμου για τις ΑΠΕ.

Πηγή energia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου