Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Φωτοβολταϊκά Ισχύος 4 Mwp από την KLT Energy

Σαράντα πέντε φωτοβολταϊκά συνολικής ισχύος 4 Mwp, βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένονται προς ολοκλήρωση το δεύτερο εξάμηνο του έτους από την KLT Energy A.E.

Μέχρι σήμερα ο συνολικός αριθμός των φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που κατασκεύασε η KLT Energy A.E. ανέρχεται σε 150 σε ολόκληρη την Ελλάδα και έχουν συνδεθεί με το δίκτυο της ΔΕΗ.

Τον αριθμό των έργων πέτυχε η εταιρία με ένα σταθερό ρυθμό ανάπτυξης και επέκτασης των εργασιών, που πραγματοποίησε κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Oπως υπολογίζεται, η συνολική ισχύς των έργων της KLT Energy A.E. που έχουν συνδεθεί με το δίκτυο της ΔΕΗ μέχρι σήμερα είναι 10,8 MWp, κατέχοντας πλέον το σημαντικότερο μερίδιο στο σύνολο των συνδεδεμένων έργων της ελληνικής αγοράς των φωτοβολταϊκών. Η δυναμική πορεία της εταιρίας στην αγορά των φωτοβολταϊκών αναμένεται να συνεχιστεί και στο δεύτερο εξάμηνο του 2010, με την κατασκευή των 45 νέων έργων. Τη σημαντική της πορεία εξασφαλίζουν η θέση που κατέχει η KLT Energy A.E. στην αγορά της πράσινης οικονομίας της χώρας και η άριστη σχέση της με τους επενδυτές, η οποία οφείλεται σύμφωνα με τη διοίκηση, στην πιστοποιημένη τεχνογνωσία της, καθώς και στον επαγγελματισμό και την υψηλή εξειδίκευση του προσωπικού της.

(από την εφημερίδα "Εξπρές", 20/7/2010)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου