Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΕΤΕ: Σημαντική Παρουσία στο Εξοικονόμηση Κατ’Οίκον


Ανακοινώθηκαν σήμερα από το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ) οι πρώτες 2.215 εγκρίσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον».

Ο μεγαλύτερος αριθμός εγκρίσεων, 1617, αφορά πελάτες της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (μερίδιο 73% ), με έργα συνολικού προϋπολογισμού 17,3 εκ. ευρώ.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν άμεσα από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο οποίο υπέβαλαν την αίτησή τους, προκειμένου να προσέλθουν να υπογράψουντη σχετική δανειακή σύμβαση και να γίνει η εκταμίευση της προκαταβολής για τα έργα που θα υλοποιήσουν.

Το Πρόγραμμα στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών μέσω δανείων, σε συνδυασμό με επιχορηγήσεις, για την υλοποίηση των απαραίτητων παρεμβάσεων. Τα δάνεια συγχρηματοδοτούνται κατά το 1/3 από κεφάλαια που προέρχονται από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους και κατά τα 2/3 από την Εθνική Τράπεζα.
Η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» θα συνεχιστεί μέχρι την εξάντληση των διαθέσιμων πόρων του Προγράμματος ανά Περιφέρεια. Η υπαγωγή όσων πληρούν τις προϋποθέσεις θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες για το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» στο δίκτυο καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα του Προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» (www.exoikonomisi.ypeka.gr).
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου