Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Συνεργασία της TÜV AUSTRIA Hellas με την GREEN PROGRESS

Η TÜV AUSTRIA Hellas στα πλαίσια στρατηγικής της ανάπτυξης σε θέματα επιθεώρησης και πιστοποίησης φωτοβολταικών εγκαταστάσεων σε οικιακές εφαρμογές και πάρκα, πρόσφατα συνήψε συνεργασία με την εταιρεία GREEN PROGRESS.

Η συνεργασία αυτή αφορά στην επιθεώρηση και πιστοποίηση από την TÜV AUSTRIA Hellas  όλων των έργων  που θα αναλάβει η GREEN PROGRESS. Η TÜV AUSTRIA HELLAS παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, οι οποίες καλύπτουν από την πιστοποίηση της μελέτης (με χρήση εξειδικευμένου λογισμικού) καθώς και όλες τις φάσεις κατασκευής ενός Φ/Β συστήματος, όπως:   

  • Έλεγχο και πιστοποίηση βάσεων στήριξης φ/β συστημάτων.      
  • Έλεγχος και πιστοποίησης της μελέτης και της ενεργειακής απόδοσης του συστήματος.       Δειγματοληπτικό έλεγχο στην παραλαβή των υλικών και πλήρη ανασκόπηση των συνοδευτικών τους εγγράφων.      
  • Επαλήθευση ηλεκτρολογικών μεγεθών εγκατάστασης βάσει μελέτης ή/και των απαιτήσεων των προτύπων ΕΝ 62446:2009 και HD384.      
  • Επιτόπου παρουσία κατά τη διάρκεια δοκιμών παράδοσης – παραλαβής, και  κατά την οριστική παραλαβή των έργων και την αυτοψία που θα πραγματοποιηθεί από τη Δ.Ε.Η.      
  • Έκδοση τελικού πιστοποιητικού συμμόρφωσης της εγκατάστασης  ως προς τις απαιτήσεις της εγκεκριμένης μελέτης και των σχετικών προδιαγραφών
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου