Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Σύμβουλος σε Εταιρεία που Ασχολείται με Πράσινες Τεχνολογίες Αναλαμβάνει ο Τόνι Μπλερ

Καθήκοντα ειδικού συμβούλου στην εταιρεία Khosla Ventures, που εδρεύει στη Σίλικον Βάλεϊ, ανέλαβε ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ. Η ένταξή του στο στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας ανακοινώθηκε σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο.

Η Khosla Ventures ιδρύθηκε το 2004 από τον Βίνοντ Κόσλα και είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της έρευνας για τις πράσινες τεχνολογίες. Ασχολείται με τη διαχείριση του διοξειδίου του άνθρακα, τις μπαταρίες, τα βιοκαύσιμα, την ηλιακή ενέργεια και τα οικοδοκιμά υλικά που θεωρούνται φιλικά προς το περιβάλλον.

Με την ένταξη του Τόνι Μπλερ στο δυναμικό της, η Khosla Ventures έχει στόχο να «απαντήσει» στην ανταγωνίστριά της, Kleiner Perkins, η οποία έχει στο διοικητικό της συμβούλιο τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Αλ Γκορ.

«Οι απαντήσεις στην κλιματική αλλαγή και την ενεργειακή ασφάλεια βρίσκονται στις τεχνολογικές πρωτοπορίες.Είμαι ενθουσιασμένος για τον μικρό ρόλο που μπορώ να παίξω», δήλωσε ο Τόνι Μπλερ.Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας θα εργάζεται για την αμερικανική εταιρεία από το Λονδίνο.

Πηγή energia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου