Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Πράσινο Δάνειο Κατοικίας από την Εurobank

Την αγορά και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε ταράτσες και στέγες χρηματοδοτεί το Πράσινο Δάνειο ΚατοικίαςΦωτοβολταϊκά που λανσάρει στην αγορά η Εurobank.
Αξιοποιώντας το σχετικό επιδοτούμενο πρόγραμμα του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, η Εurobank δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να παράγουν ενέργεια που θα μεταπωλούν στη ΔΕΗ προς ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή, γεγονός που ουσιαστικά μπορεί να τους αποφέρει ετήσιο έσοδο μέχρι και 7.500 ευρώ. Σύμφωνα με την τράπεζα, το έσοδο αυτό αφού υπερκαλύψει την ετήσια αποπληρωμή του σχετικού δανείου και τους ετήσιους λογαριασμούς κατανάλωσης της ΔΕΗ, αποφέρει σε κάθε νοικοκυριό ένα σημαντικό και αφορολόγητο ετήσιο εισόδημα για 25 χρόνια.

Σήμερα το δάνειο αυτό χορηγείται είτε με προσημείωση ακινήτου είτε με εκχώρηση της σύμβασης που υπογράφει ο κάτοχος του φωτοβολταϊκού συστήματος με τη ΔΕΗ. Παράλληλα η τράπεζα, βοηθάει τον πελάτη να προχωρήσει και να αξιοποιήσει την επένδυση, αφού με την προτεινόμενη υπηρεσία, ο πελάτης απαλλάσσεται από όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται από το πρώτο στάδιο της μελέτης, μέχρι και την τελική υλοποίηση χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
(από την εφημερίδα "Τα Νέα", 20/5/2010)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου